Saturday, December 1, 2012

    Ma olen kõige ebastabiilsem blogija maailmas! Ma lihtsalt unustasin ära, et mul on blogi...  Vahepeal olen palju tööd teinud (jõulud on tulemas ja vaja on veel palju paberist dekoratsionne teha). Elu on vaikselt läinud. Käisin vahepeal teatris (etendust ``Füüsik``) vaatamas. Külastasin Transilvaania etnograafia muuseumi, ning alles hiljuti käisin kinos vaatamas kohalikku Rumeenia komöödiat.
    Unustasin peaaegu, et Cluj oli vahepeal ka International Gey Filmfestival. See oli väga huvitav, sest seal näidati filme, kus analüüsiti, miks on gey-d nii suur tabuteema maailmas.
    Täna on Rumeenias rahvuspüha. 1.12.1989 võitlesid Rumeenlased vene kommunistidega ja selles võitluses hukkus väga palju Rumeenlasi.
   Ilm on siin sügisene. Vihma sajab, sooja tavaliselt kuni 10 kraadi ja lund ei ole enne jõule mõtet oodatagi.
    Töö poole pealt veel seda ka, et üks vabatahtlik tahab projekti pooleli jätta. See tähendab, et umbes jaanuaris või veebruaris on meil oodata uut vabatahtlikku. Loodame, et on huvitav inimene.
     Kui keegi oskab aidata  siis palun kirjutada kommentaaridesse võimalikult üksikasjalikult,  kuidas ma saaksin siia blogisse pilte lisada. Mul on vanem versioon, loodan et siin saab ikka pilte lisada...
    Varsti on mind võimalik Eestis kohata... :)   Praegu aga soovin kõigile rahulikku jõuluaega ja palju lund (mitte liiga palju, et see probleeme ei tekitaks)!